آشنایی با مفاهیم عمده فروشی
عمده فروشی یا پخش و توزیع عمده به 2 مدل تجارت انجام پذیر اشاره دارد. در یک داد و ستد کالا بایستی به تعداد زیاد و مستقیما از تولیدکنندگان خریداری شود، انبار شود، و دوباره فروخته شود. یا ممکن است فروش عمده به داد و ستدی اشاره کند که خود کالاهایش را تولید کرده و مستقیما به خرده فروشان می فروشد، کسانی که کالاها را به مصرف کننده نهایی میفروشند. گزینه دوم توسط بازارهای عمدهفروشی، رواج پیدا کرده است. در این مقاله از شرکت پخش ایما قصد داریم با مفاهیم مرتبط با عمده فروشی بیشتر آشنا شویم:
عمدهفروشی چیست؟
فروش عمده ؛ عمل خرید کالاها توسط شرکت پخش کالا به طور عمده از تولیدکننده به همراه تخفیف در قیمت و فروش عمده یا خرد آن به قیمتی بالاتر به خرده فروش است تا آنان (کالاها) را دوباره بسته بندی کنند و به نوبه خود در اندازههای کوچکتر و حتی با قیمتی بالاتر به مصرف کننده دوباره بفروشند. به علت خرید در حجم بالا از تولیدکننده که همراه با تخفیف در قیمت است، عمده فروش نیز میتواند به خرده فروش تخفیف دهد. خرده فروش (کالا را) به قیمتی میفروشد که نشان دهنده هزینه کلی داد و ستد است.
نکات و مفاهیم کلیدی عمده فروشی
- عمده فروشان، تولیدکننده نیستند. تجارت آنان توزیع محصول نهایی است. آنان کالاها را به طور عمده از تولیدکنندگان همراه با تخفیف میخرند و به خرده فروشان میفروشند.
- همچنین شرکت توزیع کالای عمده به خرده فروشانی که به طور عمده از آنان خرید میکنند، تخفیف میدهند. سپس خرده فروشان توده محصولات را بار دیگر در اندازههای کوچکتر بسته بندی می کنند تا مستقیما به مصرف کنندگان بفروشند.
- عمدهفروشی تنها یک مرحله در زنجیره عرضه است که با تامین کننده مواد خام آغاز میشود و به فروش عمده به مصرف کننده نهایی ختم میشود.
- در بانکداری، لغت شرکت پخش و توزیع کالا یا عمدهفروشی به خدمات مالی ای اشاره دارد که برای مشتریان سازمانی به جای مشتریان خرده فروش فردی ارائه میشود.
شرکت توزیع و پخش عمده مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی ایما پخش، با بیش از دو دهه فعالیت در توزیع و پخش عمده کالا در کرج و تهران، آماده همکاری با شرکتهای تولید کننده میباشد.
لینک های مرتبط با شرکت پخش مواد غذایی
کالاهای عمده فروشی به چه صورتی توزیع می شوند؟
افرادی در عمدهفروشی، اجناس را از توزیع کننده خریداری کرده و آنان را به خرده فروش می رسانند تا به مصرف کننده نهایی فروخته شود. تامین کنندگان کالاهای عمده فروشی ، اجناس باب روز را به دست می آورند تا مطمئن شوند که می توانند به روزترین کالاها را برای خرده فروشان فراهم کنند. هنگامی که تقاضای بازار برای خرید کالایی شناسایی می شود، افرادی در عمدهفروشی درباره آن تحقیق و پرس و جو می کنند و هزینه اثربخش ترین کالاها را از تعداد زیادی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان به دست می آورند. سپس متصدیان عمدهفروشی این اجناس را برای تجارت های خرده فروشی فراهم کرده تا (آنان را) خریداری کنند.
مزایای عمده فروشی
پس انداز کردن پول
با خریداری کالاها در حجم زیاد، شما می توانید از طریق تخفیف هایی که عمدهفروشی از سفارش های کلان به دست می آورد، پول پس انداز کنید. این بدین معناست که شما می توانید اجناس را به قیمت کمتری به دست آورید، در حالی که آنان را به قیمت بالاتری می فروشید. بسته به اینکه در ابتدا، شما چه مقدار سرمایه گذاری می کنید، می توانید با خرید و فروش در حجم زیادتر از رقبا پیشی بگیرید.
دسترسی به شبکه ای از توزیع کنندگان
افرادی که در عمدهفروشی مشغول به کار هستند، به شبکه خوبی از تامین کنندگان و تولیدکنندگان نیاز دارند که بتوانند به آنان اتکا کنند. تحویل (کالا) باید در زمان مقرر باشد، کالاها باید کیفیت بالایی داشته باشند، و به روابط احترام گذاشته شود تا مطمئن شویم که داد و ستد بدون دردسر برای یک عمده فروش ادامه می یابد. این بدین معناست که روابط تامین کننده باید مثبت باشد و به خوبی حفظ شود تا برند شما پایدار شود و از آن پشتیبانی شود.
حرفه ای شدن در کسب و کار
شما از طریق تحقیق و فروختن کالاها، در این حوزه حرفه ای می شوید. چه قطعات ماشین بفروشید، چه زیورآلات یا لوازم آرایشی و بهداشتی، دانشی در صنعت خود به دست می آورید که مشتریان به آن اطمینان و اعتماد خواهند کرد. از این دانش استفاده کنید تا افراد بیشتری را به فروشگاه مجازی (آنلاین) خود جلب کنید و اطلاعاتی که به مشتریان در جهت خرید کردن کمک می کند را به اشتراک بگذارید.
رونق در کسب و کارتان
زمانی که در صنعت خود جای پایتان محکم شود، شروع ارتباطات تان با بازارهای دیگر را می بینید. این ارتباط ها می توانند فرصت های فروش کالاهای بیشتر و گران تر یا فروش محصولات متفاوت به مشتری باشند که به تجارت تان کمک می کند تا موفقیت بیشتری به دست آورید. از آنجایی که برند خود را راه انداخته اید و روابطی با افرادی که محصولاتشان را عمده می فروشند، برقرار کرده اید، این گسترش و رونق دهی آسان خواهد بود. از این گذشته هر معامله جدیدی نسبت به راه اندازی، سریع و آسان خواهد بود.
کانال های ارتباطی با شرکت پخش ایما
شماره تماس :
۰۹۳۹۵۷۷۶۲۴۶
۰۲۶۳۲۵۴۲۴۶۱
۰۲۶۳۲۵۴۲۲۹۳
۰۲۶۳۲۵۴۲۰۹۱
۰۲۶۳۲۲۳۷۰۴۵
انواع عمده فروشی
برخی از عمده فروشان به طور مستقل کار می کنند، درحالی که افراد دیگر با 1 یا 2 تولیدکننده کار می کنند، به هیمن دلیل شناختن محیط عمده فروشی می تواند سخت باشد. به طور کلی تجارت عمده فروشی به 3 دسته یا 3 نوع تقسیم می شود:
- عمده فروشان تاجر
این نوع، شایع ترین نوع عمدهفروشی است. عمده فروشان تاجر حجم بیشتری از کالاها را خریداری کرده و آنان را در اندازه یا تعداد کمتر با قیمت کمی بالاتر به فروش می رسانند. عمده فروشان تاجر محصولات خود را تولید نمی کنند، اما دانش کامل و دقیقی دارند که چه زمانی برای شروع فروش کالاها به تجارت های خرده فروشی در صنایع مختلف مناسب است.
- دلالان
دلالان به طور معمول صاحب محصولاتی که می فروشند، نیستند؛ آنان واسطه بین متصدی عمده فروش و مشتریان خود هستند. دلال معامله خوبی را بین دو طرف برقرار می کند و کمیسیون فروش به او پرداخت می شود.
- فروش و توزیع
به جای تکیه بر تجارت عمدهفروشی در جهت یافتن تولیدکننده، یک تولیدکننده می تواند افرادی را استخدام کند که فعالانه او را به عمده فروشان معرفی کنند. این بدین معناست که تولیدکننده برای ارائه محصولاتش به متصدیان عمده فروش، به آنان مراجعه می کند تا معاملات عمده فروشی متناسب با مشتریان فردی را برقرار کند.
قیمت گذاری در عمده فروشی چیست؟
قیمت گذاری در عمده فروشی، قیمتی است که تولیدکننده در ازای سفارش حجیم از عمدهفروش مطالبه می کند. از آنجایی که عمده فروش به طور عمده خرید می کند، تخفیف قابل توجهی از تولیدکننده انتظار می رود که این امکان را برای عمده فروش فراهم می کند که از اضافه بهای خرده فروشی، سود به دست آورد.
اضافه بهای خرده فروشی، قیمتی است که خرده فروش برای محصولات عمدهفروشی منهای قیمت عمدهفروشی آنان تعیین می کند.
کلام پایانی
عمدهفروشی به کسب و کاری گفته می شود که اجناس را در حجم بسیار زیادی از تولیدکنندگان خریداری می کند و آنها را به سایر کسب و کارها یا همان خرده فروشان می فروشد. در این مقاله تلاش کردیم پاسخ های روشن و واضحی به این که عمدهفروشی چیست و چه حوزه هایی را در بر می گیرد پاسخ دهیم.
نویسنده
علی عمده فروش
8 بهمن 1400عمده فروشی کالا سود خوبی داره؟
ابی
10 بهمن 1400شزکت پخش با عمده فروشی فرق داره؟
شرکت پخش ایما
11 بهمن 1400تفاوت بین عمده فروشی و شرکت پخش در ساختار سازمانی و اندازه آنهاست. یک شرکت پخش می تواند با سرمایه گذاری گروهی از عمده فروشان ایجاد شود. ضمن اینکه شرکت های تولید کننده تمایل بیشتری برای همکاری با شرکتهای پخش دارند تا عمده فروشان. زیرا استمرار همکاری برای شرکت تولید کننده مهم است.
پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطاله کنید
https://imapaksepehr.com/%da%86%d8%a7%d9%84%d8%b4%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d9%85%d8%af%d9%87-%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%db%8c/
م. منصوریفر
15 اسفند 1400آیا در صورتیکه دست واسطهها و دلالها قطع بشه، قیمت برای مصرف کننده پایین میاد؟
شرکت پخش ایما
16 اسفند 1400بله متاسفانه یکی از مشکلات اصلی زنجیره تامین واسطه ها هستند
محمد جمالی نیا
22 اسفند 1400من متوجه تفاوت تاجر و دلال نشدم. ممکن است توضیح دهید؟ ممنونم
محمد جمالی نیا
22 اسفند 1400بی نهایت استفاده کردم و سپاسگزارم از مقالات مفید و کاربردی شما
شرکت پخش ایما
23 اسفند 1400سپاسگذاریم
شرکت پخش ایما
23 اسفند 1400لطف دارید
احمد
2 اردیبهشت 1403یک سوال دارم.
آیا عمده فروش میتونه به واسطه حق العمل کار، خرده فروشی کنه؟ اونموقع حق العمل کار صورتحساب حق العملی میزنه و فروشش که با نرخ خرده فروشی انجام شده میره برای پنل عمده فروش. اینطوری مشکلی ایجاد نمیشه براش؟ چون قیمت فروش عمده فروش به صورت خرده فروشی میشه و این درست نیست.